De nieuwe collectie Little

Als je onze Facebook en Twitter in de gaten houdt dan heb je er vast al wel iets van gezien; de nieuwe collectie Little.

Collectie Little in fuchsia/blauw

Maanden hebben we hier met z’n allen naar toe gewerkt.  Best wel een beetje trots zijn we als we deze beelden nu zien; het eindresultaat!

Een aantal nieuwe producten zijn in het assortiment gekomen. Bijvoorbeeld de Wallpowers, grote behangposters waarmee je in een ogenblik een hele nieuwe look aan een kamer kunt geven. De prints zijn 139,5 bij 270 cm. en bestaan uit 3 banen die je eenvoudig op de muur lijmt.

Ook de opbergzakken zijn nieuw, zoals deze hieronder van okergeel skyleer. Superhandige zakken waar heel veel lego, duplo of houten blokken in passen. Staat ook nog eens leuk in de woonkamer, zo’n opbergzak naast de bank! Er is een kleine variant die op de commode past.

De dekbedovertrekken zijn reversible, dat betekent dat je beide kanten kunt gebruiken. Een bloemetje en een andere keer liever een rustig stipje? Het kan met deze dekbedovertrekken!

Collectie Little in koraal/zand

Maar we hebben nog meer nieuws. Natuurlijk de geweldige kussens met print (leuk detail is de rits in contrastkleur). Maar ook de schilderijtjes zoals deze met het huisje.

Collectie Little in fuchsia/blauw

En dan de posters! 3 Varianten; Little Smile, Little Bow en Little Circus. Hieronder zie je Little Bow.

Poster Little Bow, kussen Little Bow

Vooruit; nog 1 foto! Zachte pasteltinten, nude en zandkleur. Helemaal van nu. Mooi in contrast met de strakke vormen van het behang.

Collectie Little in koraal/zand

Vanaf eind september ligt al dit moois in de winkels! Wil je alvast reserveren? Neem contact op met de dichtstbijzijnde Bibelotte dealer of mail naar info@bibelotte.nl

 

10 gedachten over “De nieuwe collectie Little

  1. Pingback: Decoración #3 |
  2. Pingback: Decoración #3 |

Plaats een reactie