Opbergen

Soms ontstaan nieuwe producten ineens. Zo struikel ik hier thuis regelmatig over rondslingerende barbies, blokken, duplo en wat al niet meer. Grote boxen om speelgoed in op te bergen zijn erg handig maar nemen tegelijk ook veel ruimte in beslag in de kasten. Bovendien staat het niet echt ‘stylish’ zo’n plastic bak naast de bank.

Opbergzak Little Flower

Toen zagen we de commodemandjes, superleuke mandjes van stof waar je je pampers, shampoo etc. in kunt bewaren. Waarom niet in het groot, dacht onze Jolanda. Ze ging aan de slag, testte de opbergzakken thuis (met 6 kinderen ligt er doorlopend speelgoed op de vloer hoor ik haar altijd zeggen) en ze kwamen glansrijk door de test!

Commodemandje Little Flower

Maar dan zijn we er nog niet. Dan volgen de prijsberekeningen, stofberekingen, overleg met het atelier, aanpassen, nog een keer doormeten, opnieuw naaien en als dan alles klopt, dan is daar een nieuw product!

Commodemandje Little Star

Tadaaa… De Bibelotte opbergzakken en commodemandjes! De ene zijde is skyleer (makkelijk af te nemen en schoon te maken) en de andere zijde is een bloemetje of een sterretje. Het leuke van dit product is dat je 2 kanten van de zak kunt gebruiken. Zo kan je het skyleer zowel aan de binnenkant gebruiken als aan de buitenkant. Wat jij het leukste vindt!

De opbergzakken zijn 50cm hoog, 40cm doorsnede  en kosten 29,95 euro.

De commodemandjes zijn 20cm hoog, 19cm doorsnede  en kosten 14,95 euro.

Binnenkort via de Bibelotte dealers te koop!

Advertenties

2 reacties op ‘Opbergen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s