Olivia

Morgen is de laatste dag van mijn zwangerschapsverlof. Niet dat ik veel verlof heb gehad, volgens mij is dat gewoon niet voor ondernemers weggelegd. Maar officieel mag ik dus tot morgen thuis blijven en hoef ik helemaal niets voor Bibelotte te doen. En alleen maar genieten van Olivia.

Olivia

Genieten doen we evenwel maar al het werk uit handen geven dat gaat niet. Dus werkte ik door, zij het op een wat lager pitje. Alleen het bloggen, dat is er al die tijd bij ingeschoten.

We kozen deze keer voor een kraamfeest. Op een zaterdagmiddag nodigden we familie en vrienden uit om bij Olivia te komen kijken. En om lekker te eten. Ted van First-eet zorgde voor de hapjes en wat waren ze heerlijk! Mocht je nog eens een cateraar nodig hebben dan kan ik hem aanbevelen.

KraamfeestOlivia-hapjes-Bibelotte

Een feest is natuurlijk niet compleet zonder mooie aankleding.

kraamfeestOlivia-Bibelotte

De labels voor de traktatiezakjes vond ik hier en het printje voor de naamkaartjes bij de gerechtjes via één van mijn favoriete craftblogs Mini-eco  (ze hebben nog veel meer geweldige printables)

kraamfeest-Olivia-Bibelotte

De vlaggenlijn maakte ik van een oud katoenen kussensloop. Elk vlaggetje werd eerst in de ecoline gedoopt zodat je een dip&dye effect krijgt.  Wil je het kunnen wassen dan moet je een textielverf gebruiken maar voor dit werkt ecoline ook prima.

En inmiddels is ze dan alweer 12 weken! En zijn we echt weer volop aan het werk om binnenkort weer een prachtige nieuwe collectie te lanceren. De website wordt vernieuwd, de store internationaal gemaakt… er is werk aan de winkel!

Olivia-Bibelotte

Oh ja, we komen over een aantal weken met ons huis in de Flair te staan.  Dan zie je het resultaat van de intensieve verbouwing die we afgelopen zomer hadden toen we via VTwonen een nieuwe vloer en badkamer wonnen.

withlove,jacoline

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s