Eén basis, twee stijlen.

Een neutrale basis waar je alle kanten mee op kan. Soms is het handig. Omdat je nog niet weet of je een jongen of een meisje gaat krijgen. Of omdat de kamer misschien gewisseld moet worden met broer of zus.

Vandaag geven we je tips hoe je dit aan kunt pakken.  Een neutrale kamer die je toch helemaal ‘jongens’ of ‘meisjes’ kunt maken. 

kamer-basis-JM Bibelotte

Begin met een rustige basis. Grijstinten, zandtinten en witten kunnen voor zowel jongens als meisjes gebruikt worden. De wallpower in het blauwgrijs zorgt ervoor dat dit kamertje alles behalve saai is. Maar ook deze sterren zijn een neutrale print die overal bijpast!

Sinds kort kan je bij Bibelotte je eigen gordijnen samen stellen. Door te kiezen voor een baan in een contrastkleur maak je een gordijn niet saai maar wel heel neutraal.

stijlguide Bibelotte JMkamer

En dan het moment dat je de kamer kunt afmaken. Voor een jongen of een meisje.. Kies voor accessoires die de kamer stoer of juist heel lief maken. Denk bij jongens aan stoere materialen zoals hout en rubber. En voor meisjes juist zachte pasteltinten en mooie printjes. (krukjes via Saartje Prum)

Tot slot, een kleurinspiratie. De eerste 2 kleuren zijn de basis kleuren. Prachtige kleuren voor de wanden, een bed of een kast. Daarnaast 2 accentkleuren. Met deze 2 kleuren maak je de kamer helemaal af. Verf er bijvoorbeeld een krukje of een nachtkastje mee.

kleursuggestiesJM Bibelotte

Zoek je nog een paar mooie accessoires voor de nieuwe kamer? Kijk eens bij Laatste Stuks in de BibelotteStore, wie weet zit er nog iets tussen voor je!

Mail gerust als je meer tips wilt voor een neutrale kamer, ik help je graag op weg!

withlove,jacoline

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s