Vakantietijd = Opruimtijd

Het is hier vakantie, heerlijk! Vakantietijd staat bij ons gelijk aan Opruimtijd.

Handige opbergmandjes van Bibelotte. Verkrijgbaar via bibelottestore.nl

Minstens 1 dag in de vakantie gaan we met z’n allen aan de slag. Alle 3 de kinderen krijgen een eigen taak. Eentje ruimt alle poppenkleertjes op, de ander zorgt dat alle blokken in 1 doos komen en de derde is verantwoordelijk voor het playmobil. En mama gooit vooral weg.. Alles wat kapot is, niet compleet, vies of gewoon ‘uitgespeeld’ is gaat in de grote vuilniszak.

Zonder dat de kinderen het zien natuurlijk want anders komen er weer ellenlange discussies.

Opbergmanden Bibelotte

Ik ben echt niet zo’n opruim-type maar achteraf is het altijd weer heerlijk als het is gedaan. De kinderen spelen weer urenlang met poppen die onderin de kast lagen, de verkleedkleren zijn weer schoon, de verf staat weer op zijn plaats, kortom OPGERUIMD!!

Hier nog een paar van mijn tips (mijn moeder denkt nu; zal het dan eindelijk toch nog goedkomen met haar?)

1. Opbergzakken hoeven niet naast de kast te staan. Je kan ze ook prima in de kast zetten om het speelgoed gesorteerd te houden. Dat werkt zelfs voor mijn eigen hobbykast: wol, knopen, knutselmateriaal worden allemaal gesorteerd in vrolijke opbergzakken.

2. Gebruik een opbergzak in de badkamer voor het badspeelgoed! Zorg dan dat de opbergzak het zilver of geel skyleer aan de binnenkant heeft: leuk om te zien en handig zuiver te maken.

3. Met een pasgeboren baby in huis ligt de luiertafel al snel vol: luiers, zalfjes, vochtige doekjes, een thermometer, een fopspeen, … Een commodemandje – of twee – houdt orde op zaken en helpt je te voorkomen dat twee grijpgrage handjes de vochtige doekjes uit de verpakking halen!

Opbergmandje Little Star- Bibelotte

Opbergmandje Little Star Bibelotte

De poppenkastpoppen, de Albert Heyn-mini’s, de keukenspulletjes, alles krijgt een plekje in de opbergmandjes. En handig; ze zijn reversible, je kunt ze dus binnenstebuiten keren.

Om het opruimen nog leuker te maken staat er in de Bibelotte Conceptstore een aanbieding voor je, per 2 mandjes krijg je een korting van ruim 20% en betaal je geen 16,95 maar 12,50 per mandje. Voor de grote opbergzakken betaal je 45 euro ipv.  59,90 per 2 stuks.

Aan de slag dus!

withlove,jacoline

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s