Vakantieschatten

Ieder jaar nemen we ze weer mee naar huis; Vakantieschatten. En naarmate de kinderen ouder worden, wordt het alleen maar erger en worden de verzamelingen groter… Onze jongste dame (3 jaar) overtreft ons allemaal. Ze verzamelt echt alles in één van haar vele, vele tasjes die ze ook nog eens altijd en overal met haar meesleept. Er is één ding wat ze nooit kan laten liggen…dat zijn stenen, kiezels en keien.

Dus wandelden we vorig jaar langs de Deense kust met tasjes vol grote kiezels en stenen. We hebben 1 regel als we gaan wandelen, iedereen draagt zijn eigen spullen. Maar voor een (toen) 2-jarig meisje is een tasje met 6 grote kiezels toch best wel zwaar. Dus na iedere paar meter moesten we stoppen, werd de minst mooiste eruit gehaald en weggegooid zodat degene die net iets mooier lijkt te zijn in de tas verdwijnt.

En thuis mag natuurlijk geen één steen weggegooid worden. Dus zoeken we leuke dingen om met de stenen te knutselen. Zodat al dat sjouwen dan toch niet voor niets is geweest. Hier een paar ideetjes…

Er zijn zoveel leuke DIY, dit jaar gaan we dus weer verder met verzamelen. Zodat we, na de vakantie, deze geweldige vakantieschatten kunnen maken. 

Alle foto’s komen van Pinterest uit de albums van Pilar F. Tomai , Olga Repina , Tine Markwardt

Wat zijn jouw vakantieschatten?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s