Kindermeubels

Voor de Styleguides zijn we heel hard op zoek naar mooie kindermeubels. Natuurlijk heb je merken zoals Bopita en Alta Meubelen die een prachtige collectie hebben. Maar er is meer…Een avondje bloggen en ik kom zoveel moois tegen! Binnenkort meer in de Styleguides maar de prachtige collectie van Ninetonine wil ik alvast laten zien.

 

Een Spaans merk met een mooie filosofie.  Producten die mooi, creatief, duurzaam, veelzijdig en leuk moeten zijn maar ook een uitstekende kwaliteit moeten hebben. Ninetonine is van mening dat de kleinste leden van de familie moeten opgroeien en omringd worden door hedendaagse, originele en hoogwaardige design meubels.

Ninetonine gelooft sterk in het behoud van het milieu, dus proberen ze altijd gebruik te maken van duurzame bronnen en goedgekeurde verf en vernis. Daarnaast creëerden ze het initiatief voor een Cot Tree (een boom voor elk bed): Voor elke wieg die is verkocht, plant Ninetonine een boom in naam van het kind waarvoor de wieg is bestemd. 

Nog zo’n mooi voorbeeld: het Zebra wiegje kan veranderd worden in een bankje. De combinatie van het strakke wit met het hout, de simpele vormgeving en toch zo praktisch omdat het meerdere functies heeft…daar hou ik van!

Kijk voor de hele collectie op www.Ninetonine.es   Nu nog verkooppunten in Nederland!

Advertenties

3 reacties op ‘Kindermeubels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s