Kom ook naar de Olmenhorst Voorjaarsfair!

 

Heb jij dat ook? Dat je een prachtig plaatje in een tijdschrift ziet maar geen idee hebt hoe je dit thuis moet realiseren? Regelmatig krijgen we de vraag of we stylingtips willen geven. Welk behang past goed bij het Bibelotte beddengoed?  En hoe kunnen we de kinderkamer het beste indelen zodat er een speelhoekje ontstaat? Hoe lossen we het op als onze tweeling op één kamer gaat slapen?
Voor al dit soort vragen zijn we zaterdag 11 juni in de stand van Blikken en Blozen op de Olmenhorst.

We laten zien hoe je het Bibelotte beddengoed kunt mixen en matchen met je eigen spullen en met andere mooie dingen. Dit doen we dmv. styleguides maar vooral door heel goed te luisteren naar jouw wensen. Want heb je nog een oud stoeltje op zolder staan die van jou geweest is? Of een kast uit het huis van je oma die je wilt gebruiken? We geven je tips hoe je dit kunt stylen zodat het één geheel wordt.

We laten zien welk effect behang, verf en accessoires hebben op de uitstraling van een kamer. En hoeveel verschil dit uitmaakt zie je in de onderstaande style guides. Daarnaast hebben we, in samenwerking met Histor, een aantal kleuren uitgezocht die goed combineren met onze collectie.

Eén dekbedovertrek Noa, op 2 manieren gecombineerd. Ga je de zachte pastelkanten op, met frisse lichte tinten en een paar pittige accenten?

Of zoek je het in het stoere legergroen gecombineerd met oker? Gewaagd met paars, maar met de juiste accessoires maak je wel een hele stoere meisjeskamer die alles behalve standaard is.

Kom zaterdag 11 juni naar de stand van Blikken en Blozen op de Olmenhorst en we geven je de leukste tips zodat je thuis aan de slag kunt! Vergeet niet om een paar foto’s mee te nemen van de kamer die jij wilt veranderen.  Om zeker te weten dat we even rustig naar jouw kamer kunnen kijken kan je je opgeven via info@blikkenenblozen.com

Meer informatie over de Olmenhorst Voorjaarsfair vind je hier: www.olmenhorst.nl

Tot zaterdag 11 juni!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s