Het complete plaatje: Skyler

Ik had willen bloggen over de lente, over de pasteltinten die dan altijd weer de boventoon gaan voeren, over nieuw begin, nieuw ontstaan…….totdat ik het telefoontje van onze fotograaf kreeg, de beelden van Skyler zijn klaar. Nou, dat blog over de lente kan wel wachten, eerst bloggen we over Skyler! Want we staan te springen om ons enthousiasme over Skyler met jullie te delen!

De zachte tinten, ronde vormen, frisse kleuren met een pittig accent. Dit alles maakt de serie Skyler uitstekend geschikt voor de aankleding van een babykamer. Alle stoffen zijn goedgekeurd conform Öko-Tex Standaard 100 klasse 1. Öko-Tex garandeert dat de stoffen geen concentraties van ongezonden stoffen bevatten, die schadelijk kunnen zijn voor mensen. Ook nog eens veilig voor je kindje dus!

Voor het bandje waarmee we de finishing touch geven aan de collectie hebben we alle Scandinavische vlaggen naast elkaar gelegd. Allemaal hebben ze het kenmerkende kruis wat je weer terug ziet in het dessin. Een beetje schuiven, kleuren aanpassen en re-stylen…..en het ontwerp was helemaal in balans!

Skyler is ontstaan in de haven van Oslo. Een oude vissersboot gaf de inspiratie voor deze collectie. Niet voor niets dat er een Scandinavisch tintje aan Skyler zit! De rood-tint die je ziet in de stof met het stipjes-patroon is de kleur rood die je ook terug vindt op de typische Noorse houten huizen.

En niet alleen de babykamer, ook voor de grotere jongens is Skyler erg leuk te combineren. Kies wat stoerdere accessoires, wat hardere accenten voor een krachtige uitstraling.

Het behang dat we gebruikt  hebben komt uit het boek Mr Perswall.  Mr Perswall is een Zweedse behangfabrikant die een vernieuwend assortiment produceert van fotobehang, muurschilderingen op behang en speciaal vormgegeven behang.

Enjoy de Bibelotte Skyler-collectie!  Heel benieuwd naar jullie reacties 😉

Advertenties

6 reacties op ‘Het complete plaatje: Skyler

  1. Oh Jacoline, dit ziet er toch fantastisch uit!!!!! Wat een super nieuwe collectie en een prachtige styling van de foto’s…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s