Impressie van ons huis

Deze week kan je een kijkje nemen in ons leven in MomStory van BloesemBlog! Lees hier meer over ons leven, onze filosofie en ons gezin. Wil je ook nog weten hoe wij wonen? Kijk dan hier verder!

Ik hou van verzamelingen. Mooie dingen, meegenomen uit verre landen, gekregen van lieve mensen, gewoon dingen waar ik blij van wordt! Niet eens altijd even mooi misschien, maar wel dingen met een verhaal of een dierbare herinnering.

Mix mijn eigen stijl, ik hou van design, beetje vintage, snufje landelijk, eigenlijk een ‘bij-elkaar-geraapt-zooitje’ zeg maar!

Overal in ons huis hebben we lees- en knutselhoekjes. Een plankje in de slaapkamer met boekjes, een kast in de kamer met stiften, verf etc. of een hoekje in de speelkamer. Zo is er altijd wel een plekje in ons huis waar onze kinderen zich even terug kunnen trekken. En hier wordt dankbaar gebruik van gemaakt!

In de keuken onze ‘wall full of creativity’ De kinderen mogen hier zelf hun tekeningen, knutselwerkjes en knipsels ophangen. Niet altijd even stylish, wel altijd heel gezellig!

Lucas slaapt in een kamertje met 2 schuine wanden. Lastig in te delen!

In de kerstvakantie heeft hij samen met papa een bed getimmerd. Eronder een ‘hol’ waar hij lekker kan lezen, spelen en verstoppen. Hij is er erg trots op!

Josephine en Femke slapen samen in een oude twijfelaar van Marktplaats. Ze vinden het erg gezellig, die dames! Altijd veel gegiechel voordat ze in slaap vallen.

En natuurlijk stapels kussens, Bibelotte kussens, zelfgemaakte knuffels en kussens die ik vroeger al op mijn bed had liggen.

Een kastje van een brocante winkeltje, behangetje van De Bonte Kamer en een spiegel die we hebben gekregen. Ik hou ervan om dingen met elkaar te mixen. Geen vooropgezet plan maar een huis wat om je heen groeit en waarin geleefd mag worden!

Binnenkort meer foto’s van ons huis in WoonWens, een magazine van Era Makelaars!

Advertenties

Een reactie op “Impressie van ons huis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s