Inspiratie boost

Zodra de eerste blaadjes gaan vallen begint het bij mij weer te kriebelen. De ideeën borrelen, de brei- en haaknaalden komen tevoorschijn en de bollen wol worden gesorteerd. Ik krijg een inspiratie boost en m’n vingers jeuken bij het zien van al die prachtige kleurschakeringen van een paar simpele bollen wol.

Ik kijk naar de poef waar ik iedere avond mijn voeten op leg terwijl ik tot rust probeer te komen met een grote kop cappucino. Nog kan ik er blij van worden als ik denk aan die ontdekking op Terschelling, een hele gewone winkel, langs een hele gewone weg maar waar ik nou net die prachtige wol vond waardoor ik de hele vakantie aan het haken was. Ik hield er deze prachtige poef aan over en als ik m’n ogen dicht doe ruik ik zelfs nog de geur van Terschelling, zie de schapen waar we tussendoor fietsten en proef de heerlijke cranberrykoekjes die we aten.

Helaas begin ik altijd vol goede moed aan het steken opzetten maar moet ik toch weer afhaken door tijdgebrek. Toch geeft dat ‘insteken-doorhalen-aflatengaan’ me een stukje rust en gebruik ik het om mijn hoofd weer even leeg te maken. En die inspiratie boost? Die gebruik ik weer voor de nieuwe Bibelotte-collectie!

Advertenties

3 reacties op ‘Inspiratie boost

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s